Elias Kalliokoskella palkintokorokepaikka tähtäimessä Karstulassa

Kauden kolmas Crosskartien SM-osakilpailu ajetaan tulevana sunnuntaina Karstulassa Vallitien radalla. Alahärmäläinen Xtrem Junior -luokassa ajava Elias Kalliokoski lähtee kilpailuun tavoitteenaan mitalitaistelu.

Juuri 14 vuotta täyttänyt Kalliokoski ajoi kauden avauskilpailussa Joensuussa toiseksi, voitto jäi muutaman senttimetrin päähän. Edellinen osakilpailu Honkajoella ei menestyksennälkäistä nuorukaista tyydyttänyt, matka katkesi B-finaaliin. Sarjan kakkospaikka vaihtui Honkajoella sijaan kuusi, kolmossija on tosin vain kolmen pisteen päässä.

– Honkajoella ei lähtenyt ajaminen rullaamaan, ja koko päivä oli takkuinen. Sen jälkeen on autoa säädetty, se on iskussa, ja olen päässyt ajamaan treeniä, joten valmistautuminen on nyt tehty hyvin. Karstulan radasta meillä ei ole kokemusta, olen katsellut vain incareja sieltä. Nyt vielä yhdet treenit ja ollaan valmiina tavoittelemaan voittoa, Elias Kalliokoski paukauttaa!

Crosskart SM -kauden kolmas osakilpailu Karstulassa käynnistyy sunnuntaina 11.7. klo 11.00, kilpailuun pääsee yleisö, ja sen on katsottavissa suorana lähetyksenä Moottoriurheilu.tv:n YouTube -kanavalta.

Teksti: Kalliokoski Racing -viestintä / Toni Lönnroos
Kuva: Toni Ollikainen

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close