Crosskartien SM-pisteistä taistellaan Karstulassa

Crosskart SM & KRC Rallicross -kaudet jatkuvat sunnuntaina 11.7. Karstulassa. Kyseessä on sarjojen kauden kolmannet osakilpailut.

Kauden kaksi ensimmäistä osakilpailua ajettiin Joensuussa sekä Honkajoella. Xtrem-, Xtrem Junior- sekä 125cc -luokissa on saatu tuplavoittajat, kun Jimi Kalliomäki on vienyt Xtrem-luokassa molemmat osakilpailut nimiinsä. Samaan temppuun on pystynyt Mikael Uitto Xtrem Junior -luokassa sekä Miko Vähälummukka 125cc-luokassa.

Crosskartien 85cc-luokassa on ollut tasaisempaa. Jesper Rantasen johdolla luokan viiden kärki on ainoastaan neljän pisteen sisällä toisistaan.

Mukana on tuttuun tapaan myös 6-11-vuotiaiden Mini-luokka. Nämä nuorukaiset eivät taistele vielä sarjapisteistä, mutta tarjoavat katsojille varmasti hienoja ajosuorituksia kilpureillaan.

Karstulassa ajetaan myös KRC Rallicross -sarjan pisteistä kahdessa eri luokassa: KRC Open sekä V1600 RC.

Sisäänpääsylipun hinta on 15 euroa. Kaikki alle 12-vuotiaat pääsevät vanhempiensa kanssa seuraamaan kilpailua maksutta. Sisäänpääsylipun ostaneiden näkö- ja liikuntarajoitteisten mukana saapuvien henkilökohtaisten avustajien sisäänpääsy on niin ikään maksuton (1 avustaja/henk.). Tervetuloa paikan päälle!

Sunnuntai 11.7.2021
9:00 Harjoitukset
11:00 Alkuerä 1
12:30 Alkuerä 2
14:55 Alkuerä 3
16:45 Finaalit
18:00 Palkintojenjako

Suora lähetys katsottavissa Moottoriurheilu.tv:n YouTube-kanavalla!

Pistetilanteet (2/5): Crosskart SM / KRC Rallicross

Osallistujat: Crosskart SMKRC Rallicross

Kuva: Taneli Niinimäki / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close