Crosskart Winter SM huipentuu – J-P Rajala jälleen mitalitaistossa

Crosskartien Winter SM -talvisarjan kolmas ja viimeinen osakilpailu ajetaan tulevana lauantaina OuluZonen moottoriurheiluareenalla.

Sprint -tyylisessä kilpailussa ajetaan kaksi kierrosta ja molemmilta kierroksilta jaetaan pisteet aikojen perusteella. Yhteenlasketut pisteet ratkaisevat kilpailun voittajan. Mestaruudet ovat vielä käytännössä jokaisessa luokassa avoinna.

Lajin kuninkuusluokassa (Xtrem) Jari-Matti Tiilikka lähtee kahden pisteen etumatkalla Pasi Penttiseen nähden.

Kolmantena viiden pisteen päässä Tiilikasta on Vuoden Autourheilija 2021 Joni-Pekka Rajala, joka on jälleen kerran mukana SM-mitalitaistelussa.

– Kalusto on huollettu ja mitali mielessä lähdetään Oulun kilpailuun. Itsellä ei hirveästi tästä sprint hommasta ole kokemusta, mutta hyvin on kausi mennyt ja radat ovat olleet ajettavia. Kovaa ja tarkasti pitää mennä, kun jokaisesta erästä lasketaan pisteitä, niin ei passaisi hölmöillä, Rajala pyörittelee.

Xtrem Junioreissa edessä on tiukka taistelu mestaruudesta, kun Lauri Halonen ja Mikael Uitto tulevat tasapisteissä Ouluun.

125 kuutioisissa johdossa ennen kauden huipennusta on Joona Ojala ja 85 kuutioisissa Alex Anttila. Molemmilla on alla voitot kauden aiemmista kilpailuista, joten Oulussa saatetaan nähdä hattutemppuja.

Mukana on myös Mini-harrasteluokka, jossa kaikki osallistujat palkitaan maksimipistein.

Yleisö on tervetullut tapahtumaan! Liput 5€, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Lauantai 26.2.2022
10:00 Crosskart Mini, 85cc, 125cc, Xtrem Junior ja Xtrem – 1. kierros
Tauko
Crosskart Mini, 85cc, 125cc, Xtrem Junior ja Xtrem – 2. kierros
Palkintojenjako

Osallistujat

Tulospalvelu

Pistetilanne 2/3 osakilpailua

Kuva: Timo Uimi / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close