Jonttu Rajala kahden auton voimalla RallyX Nordic -sarjaan – mitalijahtiin myös rallicrossin- ja crosskartien SM-sarjoissa

Rallicrossin porilainen SRC- ja autokrossi-luokkien hallitseva Suomen mestari ja crosskartin SM-hopeamitalisti Joni-Pekka Rajala lähtee tavoittelemaan kahden luokan Pohjois-Euroopan mestaruuspisteitä toukokuun puolivälissä Ruotsin Höljesistä käynnistyvässä RallyX Nordic -sarjassa.

– Kilpailukalustoa on kevään mittaan päivitetty ja uusittu NEZ-sarjan sääntöjen mukaiseksi ja kaikissa seitsemässä osakilpailussa ollaan mukana, sanoo Open 2WD- ja crosskart-luokissa pisteille tähtäävä Rajala.

– Edessä on itselleni ennestään outo sarja, mutta kaikesta päätellen edessä on melkoisen rankka pistetaistelu jossa nollatuloksia ei saa tulla. Totta kai lähdetään hakemaan mahdollisimman hyviä tuloksia ja finaalipaikkoja tavoitellaan, 58 SM-mitalin autourheilutaituri toteaa.

Pohjois-Euroopan sarjan lisäksi Rajala ajaa tällä kaudella myös kotimaisissa rallicrossin ja crosskartin SM-sarjoissa.

Teksti: Rajala Motorsport
Kuva: Taneli Niinimäki / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close