Crossilajien superviikonloppu Joensuussa!

Ylämyllyn moottoriradalla Joensuussa päästään tänä viikonloppuna nauttimaan todellisesta crossilajien superviikonlopusta, kun rallicrossin SM-sarjan toinen ja crosskartien SM-sarjan neljäs osakilpailu ajetaan saman viikonvaihteen aikana.

Mekonomen Rallicross SM & Crosskart SM -kilpailujen järjestämisestä vastaa Joensuun Urheiluautoilijat.

– Tilanne on vakaa näin kilpailun aattona, varikolle on jo saapunut jonkin verran porukkaa. Keli nyt näyttää vaihtelevalta ja se vähän mietityttää, mutta muuten kaikki on kunnossa, kommentoi kilpailunjohtaja Mika Väänänen.

Lauantaina on ohjelmassa molempien sarjojen osalta kaksi ensimmäistä alkuerää. Kolmannet alkuerät sekä finaalit ajetaan sunnuntaina. Lauantaina kilpailupäivä starttaa kello 12 ja sunnuntaina kello 10:30. Vapaat harjoitukset ajetaan poikkeuksellisesti lauantaina aamulla.

Rallicrossin SM-kausi käynnistyi heinäkuun alussa Jalasjärveltä. Nyt Joensuussa on mukana myös crosskartit, jotka mittelevät kauden neljänsistä SM-pisteistä. Yleisölle riittää siis nähtävää molempina kilpailupäivinä laaja kattaus.

Edellisen kerran Joensuussa ajettiin rallicrossin SM-sarjaa kaudella 2019. Crosskartit sen sijaan vierailivat Ylämyllyllä viime kaudella. Tällä kertaa kilpailu on osa Joensuun urheiluautoilijoiden 60-vuotisjuhlavuotta.

– Suuret kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille, talkoolaisille ja kilpailijoille. Pitkästä aikaa Ylämyllyllä ajetaan rallicrossin SM-sarjaa, se on monelle ennennäkemätön paikka. Yleisölle kovasti tervetuloa, viikonloppuna nähdään varmasti erittäin mielenkiintoisia lähtöjä, Väänänen lupaa.

Lauantain kilpailupäivän jälkeen yleisöä viihdyttää paikan päällä Ilja Teppo Yhtyeineen.

Rallicross ja crosskart on parasta paikan päällä!

Lauantai 30.7.
8:00 Vapaat harjoitukset
12:05 Alkuerä 1 (kaikki luokat)
15:00 Alkuerä 2 (kaikki luokat)

Sunnuntai 31.7.
10:30 Alkuerä 3 (kaikki luokat)
12:55 Finaalit (Mini, 85cc, 125cc)
14:35 Semifinaalit (Rallicross SM)
15:45 Finaalit (Xtrem jr, Xtrem, Rallicross SM)

Ennakkoliput
Livelähetykset
Tulospalvelu

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close