Rallicross SM näkyy televisiossa myös kaudella 2023 – osakilpailuista tuotetaan suorat lähetykset verkossa

Kotimaisen autourheilun eri sarjoja televisioidaan kattavasti myös alkavalla kaudella 2023.

Jo aikaisemmin on uutisoitu, että Ralli SM -sarja esitetään kattavasti YLE:n kanavilla, heti kilpailun jälkeisenä sunnuntaina. Lisäksi kaikista Ralli SM -sarjan osakilpailuista tuotetaan Moottoriurheilu.tv:n YouTube-kanavalle livelähetys, josta voi seurata kilpailut alusta loppuun, menettämättä yhtäkään kilpailutapahtumaa. Livelähetyksissä seurataan kattavasti kaikkien SM-luokkien kuljettajia, unohtamatta nuoria ja junioreita.

Rallicross SM, FRC ja F-Cup C Morella

Rallicross ja Crosskart SM -sarjan 45 minuutin pituiset osakilpailukoosteet esitetään myös C More -palvelussa kaudella 2023. Tämän lisäksi jokaisesta osakilpailusta tuotetaan tuttuun tapaan livelähetykset Moottoriurheilu.tv:n YouTube-kanavalle. Livelähetykset toteutetaan kisaviikonlopun molemmilta päiviltä, joten lajin fanit pääsevät herkullisesti käsiksi kaikkiin kilpailutapahtumiin läpi tiiviin kauden.

Lisäksi toinen kotimainen suosittu rallisarja F-Cup televisioidaan kattavasti myös jatkossa. Jokaisesta osakilpailusta tuotetaan koostelähetys C More -palveluun. Koostelähetyksissä seurataan kaikkien F-Cupin eri mestaruussarjojen kamppailua läpi kauden.

Tulevan kauden kotimaisen rata-autoilun uusi ykkössarja on FRC, jossa kilpaillaan kansainvälisen tason TCR-huippu-autoilla lajin Suomenmestaruudesta. Myös tämän sarjan osakilpailujen koosteet televisioidaan C Morella, joten myös rata-ajon ystävät pääsevät nauttimaan uudesta kotimaisesta lajin huippusarjasta ja upeista autoista.

Kuva: Toni Ollikainen / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close