Rallicross SM ja Anetcom Oy yhteistyöhön kaudella 2023

Rallicross SM -sarja ja mainostuotteita toteuttava Anetcom Oy aloittavat yhteistyön tulevalla kaudella 2023.

Anetcom Oy on mm. kaikkia näkyvien pintojen teippauksia ja vastaavia tuotteita toteuttava yritys, jolla on alalta yli 30 vuoden kokemus.

Yritys on aikaisemmin toteuttanut teippauksia ja fanituotteita useammalle Rallicross- ja Ralli SM -sarjassa ajavalle kuljettajalle.

– Viime vuonna toteutettiin pieniä ja isompia ratkaisuja eri tiimeille. Esimerkkinä Henri Haapamäen teippaukset ja fanituotteet. Myös TGS:n varikkoilme rallin SM-sarjassa on meidän käsialaa, Anetcomin toimitusjohtaja Aku Kaukoluoto sanoo.

Kaukoluodon mielestä rallicrossin vauhdikas ja yleisöystävällinen tapahtuma on erinomainen paikka toteuttaa tyylikkäitä mainosratkaisuja.

– Sellainen hyvä fiilis välittyi viime vuonna kun kävin kisoissa paikan päällä muutaman kerran.

– Yleisö on rallicrossissa läsnä ja se antaa mahdollisuuden brändätä itse tapahtumat. On hienoa olla kehittämässä sitä. Meillä on mahdollisuus tarjota perinteisten näkyvyyselementtien lisäksi uusia, näyttäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja alueelle ja kokonaisilmeeseen, Kaukoluoto toteaa.

Anetcom Oy:n päätoimipiste sijaitsee Pirkkalassa, mutta toiminta ulottuu valtakunnallisesti. Yritys työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä.

– Se tukee hyvin tätä toimintaa, koska rallicrossia ajetaan ympäri Suomea, Kaukoluoto muistuttaa.

Myös Rallicross SM -sarjan promoottori Mika Heinonen on erittäin mielissään tuoreesta yhteistyöstä.

– Näin saadaan sarjan materiaalit kuntoon. Tämä antaa samalla osakilpailujen järjestäjille mahdollisuuden hankkia laadukkaita mainostuotteita kisojen tekemiseen ja markkinointiin.

Viisiosainen Rallicross SM -sarja käynnistyy 13.-14. toukokuuta Hämeenlinnan legendaariselta Ahveniston moottoriradalta.

Kuljettajat huomio! Anetcom tarjoaa kaikille tällä kaudella Rallicross SM -sarjaan ilmoittautuneille kuljettajille spesiaalitarjouksen tiimin ilmeen ja mainosratkaisujen toteutuksesta.

Yhteystiedot
info@anetcom.fi
puh. 010 440 6600
www.anetcom.fi

Teksti: Rallicross SM -viestintä

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close