Antti Väre starttaa SM-sarjaan neljän vuoden tauon jälkeen – ”Hyvällä mielellä”

Hyvinkään Urheiluautoilijoita edustava Antti Väre on saanut Volkswagen Polo SuperCarin jälleen iskuun ja on valmiina jahtaamaan finaalipaikkoja Rallicross SM -sarjan kuninkuusluokassa.

– Odotukset on korkealla, finaaliin tähdätään, Väre lataa.

Ennen kuninkuusluokan kalustoon siirtymistä Väre ajoi kaksi kautta Autokrossi-luokassa Honda Civicillä.

– Myytiin parin kauden jälkeen Autokrossi-Honda pois, kun osui Marklund Motorsportin Polo kohdalle. Nyt on kuitenkin taas molemmat tallissa, Honda tuli takaisin parin mutkan kautta. Kai silläkin jossain vaiheessa vielä lähdetään ajamaan.

Polon ratissa Väre nähtiin edellisen kerran Hyvinkään kansallisessa kilpailussa vuonna 2020 ja sen jäljiltä autoa on taottu suoraksi oikein urakalla.

– Sillä kaudella Oulun kisasta tuli hyvä tulos, mutta sitten Hyvinkäällä meni tasarahaksi. Auto on jouduttu rakentamaan lähes kokonaan uusiksi.

Nyt alkavan kauden kynnyksellä Väreen tiimissä on hyvä tunnelma ja ydinporukka on valmiina Ahveniston SM-avaukseen.

– Meillä on tällainen kolmen miehen ydinporukka Moppe-Maurin ja Caddy-Niken kanssa. Hyvällä mielellä startataan Ahvenistolle. Ja sen verran on kunnianhimoa, että kunhan jotain tulosta saadaan aikaiseksi, Väre sanoo.

Viisiosainen Rallicross SM -sarja polkaistaan käyntiin tulevana viikonloppuna 13.-14. toukokuuta Hämeenlinnan legendaariselta Ahveniston moottoriradalta.

Teksti: Rallicross SM -viestintä
Kuva: Antti Väre

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close