Rajala kahdessa luokassa Kouvolan RallyX-osakilpailuihin

Viime vuonna Open 2WD -luokan hopeamitalille rallicrossin Pohjois-Euroopan RallyX-sarjassa ajanut, tällä kaudella kotimaiseen mestaruussarjaan keskittyvä Joni-Pekka Rajala ei silti jätä viikonloppuna Kouvolassa ajettavia RallyX:n viidettä ja kuudetta osakilpailua väliin. Päinvastoin, porilainen autourheilun monitaituri asettuu Open 2WD- ja CrossCar Xtrem -luokkien lähtöviivalle ottamaan mittaa sarjan huippukuljettajista.

– Alunperin oli kyllä tarkoitus ajaa sarjan kaikki osakilpailut, mutta lopulta päätimme yhteistyökumppanien kanssa keskittyä SM-sarjaan, jossa kuitenkin ollaan mukana neljällä autolla, kertoi Rajala.

Semifinaaleihin Kouvolassa tähtäävä porilainen ei usko sijoitusten heltiävän helpolla kummankaan luokan kilpailuissa.

– Edessä on ihan varmasti tosi tiukka koitos, onhan kaksivetoisissa vastassa luokan ruotsalainen kärkikaksikko, viime vuoden voittaja Viktor Johansson ja pronssille ajanut Simon Tiger. Eikä crosscareissakaan sen helpommalla pääse, kun kilpakumppaneiksi tulevat vahvat kotimaiset kuskit Riku Huuhka ja Pasi Penttinen, unohtamatta tietenkään sarjaykkösenä olevaa Norjan Thomas Eek Murstadia, ennakoi Joni-Pekka Rajala viikonlopun koitosta.

Teksti: Rajala RX -tiedotus
Kuva: Jari Nurminen / RPF Media

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close