AKK-Motorsport ja Fixus laaja-alaiseen yhteistyöhön 2021

Autourheilun lajiliitto AKK-Motorsport on solminut Suomen johtavan autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixusen kanssa kattavan yhteistyösopimuksen. Yhteistyö näkyy ensi vuonna peräti neljässä arvosarjassa – Ralli SM, Rata SM, Rallicross SM ja digitaalisen autourheilun arvosarjat.

AKK-Motorsportin markkinointiyhtiön kaupallinen johtaja Petteri Nikkanen on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.

– Hienoa päästä yhteistyöhön alansa vahvimman toimijan kanssa. Fixuselle tärkeät arvot, kuten välittömyys, reiluus ja tehokas palveluasenne ovat juuri oikeita lähtökohtia tarjota yhdessä suomalaiselle yleisölle autourheiluelämyksiä.

Fixusen ketju- ja markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari näkee uudessa yhteistyökumppanuudessa monia positiivisia asioita.

– Yhteistyö sopii erittäin hyvin Fixus-ketjun tavoitteisiin, kuten tunnettuuden kasvattamiseen ydinkohderyhmässä sekä ketjun kotimaisuuden, kattavuuden ja paikallisen yrittäjyyden esiin tuomiseen luontaisessa toimintaympäristössä.

Sopimus on kestoltaan 1+1-mittainen.

Lisätiedot:

AKK Sports Oy, Petteri Nikkanen, kaupallinen johtaja
petteri.nikkanen@autourheilu.fi, p. 040 3580 533

Fixus / Koivunen Oy, Tuomo Koukkari, ketju- ja markkinointipäällikkö
tuomo.koukkari@koivunen.fi, p. 010 6501 217

AKK:ssa johdetaan, hallinnoidaan, kehitetään ja toteutetaan suomalaista autourheilua sekä edistetään suomalaisen autourheilun asemaa ja näkyvyyttä sekä kansallisesti että kansainvälisesti, eettisten ja kestävää kehitystä tukevien periaatteiden mukaisesti. AKK:n muodostavat autourheilun kansallinen lajiliitto AKK-Motorsport ry sekä lajiliiton 100% omistama markkinointiyhtiö AKK Sports Oy. Kansallinen lajiliitto on kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. Markkinointiyhtiön suurimpana vuosittaisena projektina on rallin MM-sarjan Suomen osakilpailun järjestäminen. Lisäksi yhtiö myy tv-tuotantopalveluja.

Fixus-ketjuun on sitoutunut 164 itsenäistä suomalaista varaosakauppiasta sekä 214 huoltokorjaamoyrittäjää. Ketju palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti aina Hangosta Ivaloon ja Maarianhaminasta Ilomantsiin.

Kuva: Taneli Niinimäki/AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close