Rallicrossin ja crosskartin SM-sarjat yhdistyvät 2023

Liiton hallitus on päättänyt yhdistää ensi vuodesta lähtien rallicrossin ja crosskartin SM-sarjat. Päätöksellä turvataan kyseisten lajien tulevaisuus jo lyhyelläkin tähtäimellä.

Yhdistäminen mahdollistaa sarjan urheilullisten ja kaupallisten asioiden paremman yhteensovittamisen, joka puolestaan palvelee kilpailijoita, osakilpailujen järjestäjiä ja lajien seuraajia. Liiton markkinointiyhtiö AKK Sports Oy tulee vastaamaan sarjan järjestämisestä. 

Uuden sarjan yksityiskohtainen konseptointi aloitetaan välittömästi ja tulevat sarjan osakilpailut toteutetaan ensi vuonna jo julkaistuilla rallicrossin runkopäivämäärillä. Sarjan kilpailunjärjestäjähaku avataan uudelleen mahdollisimman pian.

Kuva: Toni Ollikainen / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close