Rallicross ja Crosskart SM -sarja 2023

Rallicross ja Crosskart SM -sarja 2023 ajetaan viiden osakilpailun mittaisena. Osakilpailujen järjestäjien haku on avoinna 20.11.2022 asti.

Osakilpailujen järjestäjät valitaan marraskuun loppuun mennessä ja heidän kanssaan pyritään vähintään kahden vuoden mittaisiin sopimuksiin. Tämä mahdollistaa paremmin sarjan promoottorin ja paikallisen osakilpailun järjestäjän yhteistyön.

Rallicross ja Crosskart SM -sarjan runkokalenteri 2023
1. Osakilpailu, 13.-14.5.2023
2. Osakilpailu, 10.-11.6.2023
3. Osakilpailu, 8.-9.7.2023
4. Osakilpailu, 19.-20.8.2023
5. Osakilpailu, 9.-10.9.2023

AKK Sports Oy, joka toimii sarjan promoottorina, on perustanut yhtiöön kuukauden vaihteessa uuden tulosvastuullisen kansallisten arvokilpailujen yksikön, johon rekrytoidaan parasta aikaa uusia henkilöitä. Yksikön tarkoitus on kehittää / investoida ja tuotteistaa kansallisia arvosarjoja luomalla niille lisäarvoa, joka palvelee niihin osallistuvia kilpailijoita ja järjestäjiä. Yksikköä johtaa Mika Heinonen.

Viikonlopun konseptia on mietitty niistä lähtökohdista, joita eri luokkien kilpailijat ovat halunneet koskien kilpailujen aikataulutusta. Tarkoituksena on ollut välttää kustannusten nousua. Sarjasääntöjen laadinta on käynnissä ja ne julkaistaan mahdollisimman pian.

Alla alustava esimerkki viikonlopun aikatauluista, jotka tarkentuvat vielä myöhemmin. Aikataulut riippuvat pitkälti mukana olevien kilpailijoiden määrästä.

Alustava konsepti

Kuva: Toni Ollikainen / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close