Tuomas Pippola kuuluttajaksi Rallicross SM -sarjaan – ”Helppo syttyä!”

Tuomas Pippola aloittaa uutena kuuluttajana Rallicross SM -sarjassa kaudella 2024. Pippolan ääni tulee kotimaiselle rallicrosskansalle tutuksi niin radoilla, kuin Moottoriurheilu.tv:n Youtube-lähetyksissäkin.

Pippola on seurannut moottoriurheilua pienestä asti ja on uudesta pestistä erittäin innoissaan.

– Todella hieno tulla mukaan Rallicrossiin SM-sarjaan kaudelle 2024. Eipä tarvinnut pitkään asiaa pohtia, kun AKK tätä minulta tiedusteli. Lapsesta asti rallicrossia ja moottoriurheilua penkalta, Vauhdin Maailmasta ja sittemmin televisiosta ja streamista seuranneena pääsen nyt selostajana elämään kilpailun jokaista tapahtumaa mukana yhdessä kuljettajien kanssa, Pippola sanoo ja jatkaa:

– Yhteensä 12 vuotta jääkiekon Mestis-otteluita kuuluttaneena saan jatkaa mikrofonin takana myös kesäaikaan ja uskon, että rallicrossin ja jääkiekon kiivaissa taisteluissa ja kontakteissa on paljon samoja elementtejä, joihin on helppo syttyä! Nähdään viimeistään kesällä ympäri Suomea crossin parissa.

Kauden alkua odottelee jo kuumeisesti myös Rallicross SM:n sarjavastaavana aloittava Lassi Liimatainen.

– Todella hienoa saada Tuomaksen kaltainen ammattilainen Rallicrossin SM-sarjan mukaan ensi kaudelle. Tuomaksen kokemus ja oma innostus lajia kohtaan takaa sen, että Rallicrossin ainutlaatuinen tunnelma välittyy niin kisapaikalle kuin myös kotisohville. Sarjavastaavana olen äärimmäisen innoissani tulevasta kaudesta, Tuomaksen mukaan tulo ja tälle kaudelle valittu konsepti ovat todella positiivisia asioita!

Rallicrossin viisiosainen SM-sarja 2024 käynnistyy 18.-19. toukokuuta Ahveniston legendaariselta moottoriradalta.

– Onneksi kevät ja kauden avaus legendaarisella Ahveniston moottoriradalla ovat jo aivan kulman takana, Liimatainen iloitsee.

Teksti: Rallicross SM -viestintä
Kuva: AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close