Rallicrossin SM-sarjaan jo lähes 70 ilmoittautunut – edullisemman ilmoittautumisen aikaa jatkettu

Lumet sulaa ja Rallicross SM -kauden alku lähestyy kovaa vauhtia!

Kaudella 2024 kilpailuviikonloput rakentuvat Kouvolan osakilpailusta alkaen siten, että lauantaisin ajetaan rallicrossin luokat ja sunnuntai on varattu crosskarteille.

Uuden open-luokan mukaantulo tuo sarjaan uusia kuljettajia, joille SM-sarja on uusi tuttavuus. Sarjaan on jo tähän mennessä ilmoittautunut kovan tason kuljettajia uusien mielenkiintoisen nimien lisäksi. Odotettavissa on huippujännittävä kausi, kun koneet vihdoin käynnistetään (18.5.) Karvialla ja (15.-16.6.) Kouvolassa.

Edullisemman ilmoittautumisen aikaa jatkettu

Koska rallicross-kauden alku siirtyi koppiauto-luokkien osalta myöhäisempään ajankohtaan on edullisempien sarjamaksujen voimassaoloa pidennetty. Tämä päätös koskee myös crosskart-luokkia, vaikka ne aloittavat kautensa aikaisemmin.

– Uuden Open-luokan mukaan tulo tuo sarjaan uusia kuljettajia joille SM-sarja on uusi tuttavuus, haluamme antaa näille kuljettajille lisäaikaa saada paketit kasaan kautta varten, Rallicross SM:n sarjavastaava Lassi Liimatainen sanoo.

Alennetut sarjamaksu ovat nyt siis voimassa sarjasäännöistä poiketen 6.5.2024 asti.

Ennen sarjan ensimmäistä osakilpailua pidetään sarjaan ilmoittautuneille kuljettajille kuljettajakokous, jossa kerrataan tulevan rallicross-kauden asioita ja jaetaan mahdollisesti sarjan materiaaleja. Paikka ja ajankohta ilmoitetaan tiistaina 7.5.2024.

Asiasta julkaistaan lisämääräys liiton sivuilla.

Tervetuloa mukaan sarjaan!

Teksti: Rallicross SM -viestintä
Kuva: Toni Ollikainen / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close