Crosskart SM -kausi käynnistyy – kaikki osakilpailut näytetään suorana verkossa

Crosskart SM -kausi 2021 on jo aivan ovella, kun sarjan avausosakilpailu ajetaan tulevana lauantaina. Kausi käynnistyy Joensuun Ylämyllyn moottoriradalta.

Sarjan avausosakilpailun näyttämönä toimii siis 29. toukokuuta Ylämyllyn moottorirata Joensuussa, jonka jälkeen karavaani matkaa 19. kesäkuuta Honkajoen Pesämäelle. Karstulassa ajetaan kauden kolmas osakilpailu 11. heinäkuuta, josta siirrytään OuluZonen radalle heti 17. heinäkuuta. Kausi huipentuu tänä vuonna 21. elokuuta ajettavaan Vilppulan osakilpailuun.

Kaikki osakilpailut suorana

Vallitsevan tilanteen takia avausosakilpailu on yleisöltä suljettu, mutta kaudella 2021 sarjan kaikki osakilpailut tullaan lähettämään verkossa livelähetyksenä Moottoriurheilu.tv:n YouTube -kanavalla.

Crosskart SM -livelähetykset tästä!

Teksti: Crosskart SM / Viestintä

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close