CoreGo jatkaa Secto Rally Finlandin virallisena toimittajana – mukana myös Rallicross SM -sarjassa

Tapahtumien maksu- ja kulunvalvontaratkaisujen ammattilaisyritys CoreGo Oy ja Suomen MM-rallin eli Secto Rally Finlandin järjestävä AKK Sports Oy ovat sopineet kahden vuoden jatkosopimuksesta vuosille 2022–2023. MM-rallin lisäksi yhteistyö laajenee myös kansallisiin huippusarjoihin: Ralli SM- ja Rallicross SM -sarjoihin.

CoreGolla on ensisijaisen tärkeä rooli AKK:n tapahtumien lipunmyyntiratkaisuissa ja tapahtuma-aikaisessa toteutuksessa osana AKK:n tuotantotiimiä. Uusi yhteistyösopimus mahdollistaa niin Secto Rally Finlandille kuin Ralli SM- ja Rallicross SM -kilpailujen järjestäjille muun muassa modernin verkkokauppa-alustan sekä maksu- ja kulunvalvontalaitteiston.

– Olemme tehneet jo useita vuosia CoreGon kanssa yhteistyötä lipunmyynnin eri osa-alueiden suhteen. CoreGon koko tiimin vankka osaaminen ja ammattitaito ovat merkittäviä kulmakiviä jo pelkästään Secto Rally Finlandin lipunmyynnin sujuvalle toteutumiselle. Yhteistyö tukee erinomaisesti elämyksellisten autourheilutapahtumien järjestämistä myös tärkeissä SM-sarjoissamme rallin ja rallicrossin osalta. On hienoa jatkaa yhteistyötä jälleen vuosilla eteenpäin varsinkin nyt, kun tuomme esimerkiksi MM-rallin osalta täysin uudet ja modernit sähköiset rallipassituotteet yleisön saataville, sanoo AKK:n talous- ja hallintojohtaja Markus Häkkinen.

Myös CoreGon toimitusjohtaja Hannu Elomaa on tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen:

– Tämä on mahtava juttu! Vuosien ajan olemme kehittäneet MM-rallin kokonaisuutta tiiviissä yhteistyössä AKK:n kanssa ja nyt SM-sarjojen kilpailujärjestäjät pystyvät myös hyödyntämään MM-rallissa kehitettyjä ja hiottuja toimintamalleja. Olemme sitoutuneet myös AKK:n vastuullisuusohjelmaan, joka on yksi yhteistyön keskeinen osa-alue ja omalta osaltamme haluamme olla mahdollistamassa ratkaisuillamme vuosi vuodelta ekologisempia moottoriurheilutapahtumia. Tulevana kesänä otamme jälleen merkittävän askeleen digitaalisten passien myötä. Tämä on meille kokonaisuutena ihanteellinen yhteistyö, josta molemmat osapuolet hyötyvät varmasti.

CoreGo on tapahtuma- ja elämysliiketoiminnan maksu- ja kulunvalvontaratkaisujen ammattilainen, jolla on korkeatasoinen liiketoiminta-, teknologia- ja tapahtumakokemus. Yritys suunnittelee, rakentaa ja toimittaa turvallisia ja luotettavia teknisiä ratkaisuja tapahtumiin, stadioneille ja elämysliiketoimintaan.

Tutustu lisää CoreGoon: corego.fi

Kuva: Toni Ollikainen / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close