Crosskart koulutus- ja ajoleiri 23.-24.4.2022 Akaassa

Crosskartien kesäsarjaan tähtäävä koulutus- ja ajoleiri järjestetään Akaassa 23.-24.4.2022.

Leiri on suunnattu lajin junioriluokkien kuljettajille ja huoltajille. Ensisijaisesti luokat Mini ja 85cc, mutta myös muiden junioriluokkien kuljettajien ja huoltajien on mahdollista osallistua, kuten myös lajista kiinnostuneiden henkilöiden.

Leiri järjestetään Akaassa Daytona Circuit radalla. Perjantaina 22.4. radalla on vapaa harjoittelumahdollisuus 18-20. https://daytonacircuit.fi/

Junioriluokkien kuljettajien osalta leiri ja tarjoilut ovat maksuttomat. Lauantaina: aamupala, lounas, välipala ja iltapala. Sunnuntaina: aamupala ja lounas. Huoltajan osalta leirin hinta on 60€/hlö. Lisäksi huoltajat maksavat itse paikanpäällä ruokailut. Jokaisella kuljettajalla tulee olla nimetty huoltaja leirillä.

Ohjelmaa on molempina päivinä (la-su) klo 10-16. Lauantaina teoriakoulutusta ja rataan tutustumista. Sunnuntaina lippumerkki- ja ajoharjoittelua.

Sitovat ilmoittautumiset KITI-palvelun ”Koulutukset/Tutkinnot” kautta 13.4.2022 mennessä.
-> Crosskart Mini ja 85 leiri (kuljettajat) ja Crosskart huoltajat leiri (huoltajat).

Rata-alueella mahdollista majoittua omatoimisesti, lisäksi saatavilla on 2 hengen huoneita Akaasta hintaan 60€/huone. Lisäksi on saatavilla 2 kpl 5 hengen perhehuoneita 80€/huone.

Huonetiedustelut: http://www.hostelvekotin.fi/

Varatessa tulee mainita että kyse on AKK:n Crosskart-leiristä.

Kuva: Taneli Niinimäki / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close