Jere Kalliokoski kovin tavoittein rallicrossin SM-sarjan Oulun osakilpailuun – tuore isä on valmiina voittamaan!

Rallicrossin SM-sarja jatkuu kauden kolmannella osakilpailulla OuluZonen radalla tulevana lauantaina.

Hallitseva mestari oli kauden avauksessa Jalasjärvellä kolmas, toinen osakilpailu jäi väliin iloisen perhetapahtuman vuoksi, Kalliokoskesta tuli kilpailuviikolla tyttölapsen isä. Nyt katse on suunnattu loppukauden kilpailuihin, jäljellä on kolme osakilpailua, Oulun jälkeen ajetaan vielä Hyvinkäällä ja Honkajoella. Ford Fiestalla ajavalle Kalliokoskelle kelpaa Oulusta vain voitto.

Kalliokosken kausi alkoi vauhdikkaasti, alahärmäläinen oli alkuerissä vakuuttavan nopea. Viimeisessä erässä hajonnut ohjaustehostin toi mukanaan murheita, tehostin saatiin vaihdettua, mutta toimintakyky ei ollut hajonneen veroinen. Tuloksena sateen liukastamalla radalla oli kolmas sija, tämä kasvatti voitontahtoisen Kalliokosken nälkää tuleviin kilpailuihin.

Supercar-luokan Fiesta on käyty läpi, uusi ohjaustehostin on vaihdettu ja Kalliokoski on valmiina tavoittelemaan voittoa.

– Auto on käyty läpi ja uusi tehostaja on vaihdettu, testiä ei sen suuremmin nyt ehdi ajaa. Rata on jo tuttu, viimeksi ajoin siellä RallyX -kilpailussa viime kesänä, mutkat on muistissa. Lähden yrittämään voittoa, muuta tavoitetta ei ole. Yksi kisa jäi välistä, joten loppujen on nyt onnistuttava jos meinaa puolustaa mestaruutta, Kalliokoski kertoo.  

Rallicross SM Oulu starttaa lauantaina 20.8. OuluZonen radalla klo 10.30, livelähetys katsottavissa Moottoriurheilu.tv:n kanavalta.

Teksti: Toni Lönnroos / Kalliokoski Motorsport -viestintä
Kuva: Toni Ollikainen

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close